Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το Write my Mind αποτελεί ιδιοκτησία μας και όλοι οι πηγαίοι κώδικες, οι βάσεις δεδομένων, η λειτουργικότητα, το λογισμικό, τα σχέδια του ιστοχώρου, ο ήχος, το βίντεο, το κείμενο, οι φωτογραφίες και τα γραφικά στο Write my Mind (συλλογικά το “Περιεχόμενο”) και τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που περιέχονται σε αυτό (τα “Σήματα”) ανήκουν ή ελέγχονται από εμάς ή έχουν άδεια χρήσης και προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να εκμεταλλευθείτε ή να οικειοποιηθείτε το περιεχόμενο. Μπορείτε να αντιγράψετε, να δημοσιεύσετε, να κατεβάσετε και να διανείμετε το περιεχόμενο της σελίδας “Write my Mind” μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι αναγνωρίζετε τον ιστοχώρο και το συντάκτη ως την πηγή και δικαιούχο του υλικού και αφού ζητήσετε γραπτή άδεια από το διαχειριστή.

Εάν ανακαλύψουμε ότι χρησιμοποιήσατε το υλικό μας (περιεχόμενο και σήματα) κατά παράβαση της παραπάνω άδειας, μπορούμε να προσφύγουμε σε νομικές κυρώσεις εναντίον σας, ζητώντας χρηματικές αποζημιώσεις ή/και δικαστική εντολή για να σας εμποδίσουμε από το να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο.

Αποποίηση Ευθύνης Σχολίων Χρηστών

Το Write my Mind μπορεί να περιέχει σχόλια από χρήστες του ιστοχώρου μας. Τα σχόλια αυτά αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες και τις απόψεις αυτών των χρηστών στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, οι εμπειρίες είναι προσωπικές για τους συγκεκριμένους χρήστες και μπορεί να μην είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικές για όλους τους χρήστες του ιστοχώρου μας. Δεν ισχυριζόμαστε, και δεν πρέπει να υποθέτετε, ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν τις ίδιες εμπειρίες. Οι ατομικές σας εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν. Οι απόψεις που περιέχονται στα σχόλια ανήκουν αποκλειστικά στον μεμονωμένο χρήστη και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις μας. Δεν σχετιζόμαστε με χρήστες που παρέχουν σχόλια.

Αύγουστος 08, 2020

Affiliate Links

Εάν επισκέπτεστε το Write my Mind (συλλογικά “σελίδα”) συχνά τότε γνωρίζετε πως γράφω και στηρίζω κείμενα, δρώμενα και καλλιτέχνες (συλλογικά “άτομα”) στους οποίους πιστεύω. Δεν στηρίζω ποτέ άτομα των οποίων η δουλειά δεν με εκφράζει ή είναι εργό που πηγαίνει ανίθετα στα πιστεύω μου.

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε χορηγούμενα links και banners (δυναμικές εικόνες καταστημάτων) από τα οποία κερδίζω μια μικρή προμήθεια με κάθε αγορά που εσείς κάνετε μέσω αυτών, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο με βοηθάτε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, να γράφω! Βοηθάτε επίσης να συνεχίζω να παράγω ποιοτικό περιεχόμενο και να στηρίζω άτομα στα οποία πιστεύω. Έτσι και εσείς απολαμβάνετε περιεχόμενο που σας αρέσει.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Χωρίς εσάς αυτή η σελίδα δεν θα υπήρχε!

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Write my Mind
Verified by MonsterInsights